Möhippa, svensexa & företagsevent

 

Här kan ni spela in en CD-singel till er möhippa, svensexa, företagsevent, kick-off, födelsedag eller liknande. Att spela in en låt i en musikstudio är både roligt, inspirerande och något som stärker gruppkänslan. Välj ut bruden/brudgummens favoritlåt - låtlista kan ni få innan via mejl - och sjung och ha kul tillsammansVi coachar er med sången under hela inspelningen. Så tveka inte - bli stjärna för en dag!

När ni är färdiga, efter en dryg timmes sjungande, kan vi varmt rekommendera att ni går vidare en trappa upp och besöker John Scott's, där ni kan bowla och få lite barhäng. Sedan ligger Stureplan bara ett stenkast bort, med fler möjligheter att roa sig. Allt är upplagt för en helkväll med andra ord. 

(Sällskapet rekommenderas till max ca 10 personer, på grund av lokalens storlek.)

Priser:

(möhippa, svensexa & födelsedag)

 

1 låt, 1850 kr (inkl. moms, ca 1 timmes studiotid)

Naturligtvis går det att spela in flera låtar för 500 kr extra/låt

Resultatet erhålls i regel samma dag som en mp3:a. CD-skiva går att få mot en tilläggskostnad på 200 kr

 

Priser:

(kick-off & företagsevent)

 

1 låt, 2290 kr (exkl. moms, ca 1 timmes studiotid)

Även här går det naturligtvis att spela in flera låtar för 800 kr extra/låt

Resultatet erhålls i regel samma dag som en mp3:a. CD-skiva går att få mot en tilläggskostnad på 200 kr

 

Förslag på upplägg:

 

Ni tar kontakt med oss i god tid med önskemål om den låt ni vill sjunga in, samt gärna några rangordnade förslag på reservlåtar. Skulle vi inte ha den önskade låten brukar vi oftast kunna fixa fram den ändå, men då behövs lite framförhållning. Har ni andra önskemål kring evenemanget, som t.ex. tilltugg eller liknande, går detta naturligtvis att ordna mot en tilläggskostnad.

När ni kommer till studion har vi förberett allt - mikrofonerna är uppriggade och låttexten utskriven. Vi börjar med att värma upp lite och sjunga igenom låten tillsammans till akustisk gitarr, så att alla har koll på hur låten går.

Därefter får huvudpersonen i sällskapet sjunga in vers, refräng och övriga delar av låten. Vi gör det antal tagningar som krävs för att sångaren/sångerskan ska känna sig nöjd. Dessa olika versioner klipps sedan ihop för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt.

Efter det, om tiden tillåter, får de som vill i sällskapet sjunga in körer på alla refränger, (under förutsättning att låten har refränger som tillåter allsång förstås).

Slutligen mixas låten så att allt låter proffsigt och bra, och bouncas sedan ned till mp3-format. Detta sista steg kan ta olika lång tid beroende på låt och antal sångpålägg. Om låten inte blir färdig innan ni går vidare får ni låten via mejl senare samma dag (mp3). Om ni önskar en CD kan detta ordnas mot en tilläggskostnad och den skickas i så fall via "snigelpost" några dagar senare.