Inspelning

Vill du spela in en demo som låter riktigt bra, göra  pre-production inför en platta eller bara spela in enstaka spår som sång, gitarr, trummor eller bas? Här finns lokalerna, kunskapen och den utrustning som krävs för att dina musikaliska idéer ska kunna bli verklighet. Vi är inte nöjda förrän du är nöjd. Undrar du över något, så tveka inte att kontakta oss.

Studion lämpar sig bäst för artister eller band med mindre sättning, eftersom studioytan är begränsad. Bokar du in en studiotid hos oss ser vi till att förbereda din inspelnings-session så att du helt och hållet kan koncentrera dig på din musik. Ta med dig den utrustning du behöver eller låna grejer av oss.

Mixning

Behöver du hjälp att mixa ihop det inspelade materialet? Eller har du problem att få till ett bra ljud på dina heminspelade låtar? Vi erbjuder mixning till ett förmånligt pris, där även enklare editering och pitch-korrigering ingår (om så önskas). Priset är beroende av hur många ljudspår som ska mixas ihop (se nedan). Vi kan även göra en enklare mastring av mixen, men för bästa resultat rekommenderas en dedikerad mastringsstudio.

Priser Inspelning

Alla priser är inkl. moms + tekniker

Kvällar & Helger
Timpris: 650 kr

Heldag (lör, sön): 5000 kr

Helhelg (lör+sön): 9000 kr

Priser Mixning

Priset är per låt, inkl. moms

1 - 10 ljudspår: 1250 kr 

Därefter +125 kr/ljudspår som skall mixas

Exempel: 1 låt med 24 ljudspår (24 x 125) = 3000 kr

 

 

Hur låter en inspelning i King Studios?

 Lyssna gärna på några låtar som är inspelade, mixade och mastrade här. 
 (Charger 1969, Baby, Sister & Heroes dock mastrade av Magnus Lindberg Productions)

Freja Fay - "Charger 1969"

The Party - "Baby"

Lovedoll - "Sister"

Midweek - "Heroes"

Little L - "Drömmar"